Tuesday, March 29, 2011

Hari special tak baik menyumpah.

Dah macam berabad tak update apa-apa kat blog ni kan? sekarang macam dah busy la. Sibuk buat ini sibuk buat itu, tu tak termasuk kemalasan yang berleluasa lagi.


Tapi hari ni nekad nak update blog, sebab hari ni hari special aku. yeep, kau dah lapas belas yer Rinee. Takper dah tak underage, kalau nak kahwin pun dah legal. sukaaaa nyaaaa.

Okay okay, nak cakap pasal youtube sebenarnya. Korang-korang pernah yer teringin sangat nak tengok satu video ni dalam youtube, tak kisah la video apa sekalipun, then search punya search WAHH DAH TERJUMPA ! excited punya lah top, then cepat-cepat tutup tab tab yang lain. Yer ah sebab tak nak bagi loading lambat ke haper.


Dengan penuh semangat kan, korang aper lagi, tekan link video tuh. Masa ni tengah senyum la, sampai ke telinga then tunggu punya tunggu, keluar la benda hitam ni.

eh ehh menyampah nyer uploader ni.


haha, tak ke rasa nak bunuh orang ? eh giler punya uploader buat tak available pulak kat negara aku. Masa ni memang senyuman ayu manis tu hilang terus. Rasa nak kutuk-kutuk jer uploader ni. Apa yang special sangat sampai kena buat private segala ni? Kau tahu menyampah? HAHA.


Memang eii eiii eii kalau lah hari ni bukan hari istimewa sedunia, aku dah lama menyumpah sakan minah/mamat nie. Haha tapi tak, aku baik. heeee serious, tak tipu. haha. okay sabo rinee sabo. Kiter bako jer dia.


p/s : tahun ni sambut birthday sorang-sorang. pakwe takleh balik, kena buat show dekat US. Dia kan penyanyi. of course, hebat kan? HAHA. okay, ps ni tipu.



2 comments:

Nabila Al Azim said...

Happy birthday!!!!

tan said...

that 'kita bakor part' is funny